Fotografija koju je glumca podelila mnogi su komentarisali sa oduševljenjem. Pogotovo jer su na njoj dve najlepše žene sveta- naša Sloboda Mićalović i italijanska glumica Monika Beluči. 

Američki portal "Beautiful Women Pedia" proglasio je pre nekoliko godina srpsku glumicu Slobodu Mićalović, rođenu Leskovčanku, za prirodno najlepšu glumicu na svetu 

Pomenuti portal je na sami vrh stavio našu Slobodu Mićalović koja je godinama smatra jednom od najlepših glumica, a sada je to i potvrđeno zahvaljujući portalu koji pravi listu najlepših žena.

Na listi najlepših pesama na portalu, Srpkinje su već zauzele svoje pozicije, ali Sloboda je sada na vrhu liste glume.

Neke od naših poznatih ličnosti koje su se našle na njihovom spisku su Nataša Bekvalac, Biljana Tipsarević, Ana Kokić, Sofija Milošević i mnoge druge. Za žene iz Srbije Amerikanci uvek navode da su "dobile genetski džek-pot", kao i da muškarac u našoj zemlji "može lako da se zaljubi nekoliko puta dnevno". Dalje se navodi da "reč dosadno ne postoji u njihovom rečniku, one su misteriozne, imaju pune usne i vrlo su zgodne bez obzira na godine".

Već decenijama unazad italijanska i svetski poznata glumica Monika Beluči, ponosno, ali bez opterećenja, nosi status najlepše žene sveta. Otkad se pojavila u nekim, sada već kultnim filmovima, sve je ostavljala bez daha svojom lepotom, senzualnošću, ali i elokventnošću. Monika će krajem meseca (30. septembra) napuniti 60 godina, međutim, to nije uticalo da se njena titula najlepše žene promeni. Naprotiv, to je pokazalo da su godine samo broj, te da je nega, ali i prirodno starenje ključ lepote.

Dve dive dramske scene su se upoznale tokom snimanja filma "Na mlečnom putu" i tada je počelo njihovo prijateljstvo. Za sve je "kriv" Emir Kusturica koji ih je angažovao za ovo ostvarenje. Sloboda je nekoliko puta naglasila da ju je Monika iznenadila prijatnošću, ali i pristupačnošći. 

O tome koliko su bliske govori činjenica da prate jedna drugu na društvenim mrežama, da se često prate i da ostavljaju komentare u vidu srca jedna drugoj. 

Glumica Sloboda Mićalović je 2016. godine prisustvovala festivalu u Veneciji, gde je promovisala pomenuti film. Sloboda je svojom gracioznošću, lepotom i smirenošću ostavila sve poklonike dobrog filma bez teksta, ali na Moniku je ostavila poseban uticaj. 

(Republika) 

BONUS VIDEO: