Glumica Anastasia Anja Mandić, supruga pokojnog Milorada Mandića Mande, objavila je na Instagramu sliku na kojoj se nalaze ona i njen suprug iz mlađih dana i dirljivim opisom čestitala njihovom sinu 18. rođendan.

- Na današnji dan ovaj momak i ova devojka postali su roditelji. Srećan rođendan, Andrija! Kad pre 18 - napisala je glumica.

Proslavljeni srpski glumac Milorad Mandić Manda preminuo je 2016. godine od posledica srčanog udara. Anja je posle njegove smrti u jednoj emisiji otkrila da joj je sin Andrija velika podrška i da ima poseban odnos s njim.

- Mi smo dobar tandem oduvek bili, pa smo tako i nastavili. Imamo jedan vrlo otvoren i normalan odnos koji gajimo - rekla je ona.

Foto: ATA images

 

 

Otkad joj je suprug umro, odlučila je da promeni pogled na život, jer je mnoge stvari spoznala kada je ostala bez njega.

- Sticajem okolnosti sam prestala da brinem, jer sam shvatila da je briga zapravo buduće vreme i nešto što je nepoželjno. Briga te nađe kada ona hoće. Mi toliko vremena potrošimo na to da ćemo nešto propustiti, nekome se zameriti, da ćemo juriti za nečim, a u stvari, ja mislim da se samo treba vratiti sebi i probati sebi da ugodiš kad god je moguće - rekla je Anja i dobila gromoglasan aplauz.

Foto: ATA images

 

 

Odlazak supruga pao joj je teško, međutim morala je da nastavi dalje.

- Ja sebe ne pitam teška i velika pitanja. Ja živim od danas do sutra i kažem sebi da lepo dišem, hodam, imam svoj posao, verujem sebi da ja to mogu, imam Andriju, imam prijatelje i sve će biti dobro. Moram da nastavim da živim svoj život - bila je iskrena Anja.

(Kurir)

BONUS VIDEO: