Darko Tanasijević je gostovao u emisiji "Intimna pitanja" i tom prilikom je komentarisao dešavanja iz svog privatnog života, a onda je igrao sa voditeljem i jednu zanimljivu igricu.

Darko je imao zadatak da izabere koju koleginicu bi radije oženio, Anu Radulović ili Ivanu Šopić, a onda je svoj izbor i obrazložio.

- Uf...Pa i jednu i drugu na neki način, ali i jedna i druga imaju taj kvalitet zbog kog bi bilo super da mi bude žena do kraja života, ali ako moram da se odlučim to bi bila Ana Radulović. Ana mi je mazna i ima mi tu pitomu energiju i tome težim i ja, a Šopićka je energična, ima neku drugu šifru što bi se reklo i unosi tu zabavu, ali mislim da bi mi na duže staze mnogo više živaca pojela, to je sigurno, a sa Anom bi imao tu neku mirnu ljubavnu priču, dok bi sa Ivanom to bilo i klanje i dranje i kidanje živaca.

Foto: ATA images

 

 

Podsećamo, Ana je objavila da se razvodi od supruga Mirčeta Radulovića nakon 11 godina braka. 

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- S obzirom da smo oboje deo javnog života, želimo da vas obavestimo da smo doneli zajedničku odluku da se raziđemo. Zarad interesa našeg sina mi se na ovu temu više nećemo oglašavati, niti je komentarisati i davati izjave. Krivac nije treća osoba, niti porodično nasilje, već je to naša odluka, pa vas molimo iz gore navedenog razloga da ne postoje spekulacije, niti neki naslovi upitnog karaktera. Hvala na uvek divnim saradnjama, kojima se nadamo i na ubuduće i verujemo da ćete poštovati našu odluku, a isto tako i razumeti zašto više nećemo govoriti o ovoj temi - glasilo je saopštenje poznate voditeljke.

BONUS VIDEO: