Javnost je ostala šokirana vešću o teškom fizičkom napadu na bosanskohercegovačku pevačicu Aldinu Bajić. Aldinu je, naime, pretukao suprug, muzičar Adis Cigura, a snimak brutalnog napada izazvao je val osuda u javnosti.

Incident se dogodio u njihovom zajedničkom domu, u dnevnom boravku. Snimak koji kruži društvenim mrežama prikazuje trenutak u kojem Aldina sedi na kauču, dok njen suprug kleči pored nje.

Foto: Instagram printskrin/adisaldinacigura, printskrin društvene mreže

 

 

U jednom momentu, nakon što mu je predala mobilni telefon, Adis počinje da je udara šakama po glavi. Obara je na pod, a zatim nastavlja da je udara nogama po glavi. U stravičnom prizoru, vidi se kako je hvata za kosu i vuče je po podu. Ovaj brutalni napad izazvao je ogromnu zabrinutost i reakcije kako u javnosti, tako i među institucijama.

Pevačica Aldina Bajić se nalazi na jakim sedativima zbog ozbiljnog fizičkog i emotivnog stanja. Trenutno je pod nadzorom lekara, a njeno zdravstveno stanje se pomno prati, piše "Naj-portal.com".

 

 

Aldinina sestra, koja živi u Sjedinjenim Američkim Državama, kroz plač je zamolila da se snimak na kojem Cigura tuče njenu sestru ne deli. Kaže da se, posle svega, Aldina ne oseća dobro, te da je opet završila u bolnici.

– Molim vas, ne delite snimak jer boli, posebno nas koji živimo daleko od nje – poručila je ona.

BONUS VIDEO: