Poznata glumica Jelica Sretenović (70) ima dve ćerke, Anu i Olju, koje izbegavaju da se pojavljuju u javnosti.

Foto: ATA images

 

Jelica Sretenović je, kad je imala svega 19 godina, upoznala osnivača Univerzitetskog kliničkog centra Miloša Mišu Sretenovića i za njega se udala nakon 12 meseci zabavljanja. Tokom treće godine studija na FDU je ostala u drugom stanju, ali nije prestajala da odlazi na predavanja sve do 10 dana pred porođaj.

Foto: Instagram printskrin/jelica.sretenovic

 

NJena prva ćerka danas Ana živi u Švedskoj i ima sina Miloša. 11 godina nakon rođenja Ane, Jelica je dobila i drugu ćerku, Olju. Olja jako liči na mamu, a, za razliku od sestre, ostala je da živi u Srbiji.

Foto: Instagram printskrin/jelica.sretenovic

 

Jelica je sa 45 ostala udovica, kada je njen suprug iznenada preminuo zbog srčanih problema. Te godine im je bilo dve i po decenije braka.

Nakon toga se nije udavala, a život je posvetila ćerkama, unucima i karijeri.

Foto: ATA images

 

"Miša je bio ozbiljan čovek"

Kako je Jelica nedavno ispričala, Miša Sretenović je bio školski drug njene tetke, zbog čega ga je znala od malih nogu.

- On je dolazio po tetku da idu u školu zajedno i praktično me je gledao kako rastem. Kada su oni imali 16 godina ja sam imala pet, odnosno, kada su pošli na fakultet, ja sam bila đak prvak. Iako smo se znali od ranije, naš susret posle svih tih godina je bio ljubav na prvi pogled. Zabavljali smo se godinu dana. Miša je bio ozbiljan čovek, radio je u Skupštini grada i, normalno, izlazio po restoranima. Kad ja poželim da idem u diskoteku i on je išao sa mnom. Izludujem se, izđuskam, a on sedi i čeka i ponekad se samo prekrsti. Miša je bio sjajan - ispričala je Jelica tad.