Javnost je Milana upoznala učešćem u "Zvezdama Granda". Ako uzmemo u obzir da ne peva, svi su se pitali od čega Milan živi.

Prema pisanju domaćih medija, Milan Stanković razvio je biznis sa kamionima u Čikagu, koji mu je trenutno glavni izvor prihoda.

- Milan je još u martu prošle godine otvorio kompaniju za transport u Americi. Imao je samo jedan kamion kad je započeo posao u Čikagu, a sada ih ima već desetak. Firma mu lepo napreduje, a i zaposleni su veoma zadovoljni - pričao je pre nekoliko meseci izvor blizak pevaču za "Republiku".

Podsećanja radi, Milan Stanković pre nekoliko godina je rešio da se povuče sa javne scene, a posle toga svoj privatni život  čuva od daleko od očiju javnosti. 

Mediji su uspeli da saznaju da se posvetio duhovnom životu i da mnogo vremena provodi po manastirima, gde je navodno bio i iskušenik.

Milan je želeo da se zamonaši u manastiru Podmaine u Crnoj Gori.

Povodom zamonašenja, javili su se iz manastira Podamine i saopštili da je Stanković daleko od toga da postane iskušenik, te da je boravio kod njih samo zarad duhovnog mira.

BONUS VIDEO: