Sada je odlučila da dodatno "začini stvari."

Ovog puta, možda inspirisana činjenicom da je u septembru napunila punih 60 godina, prelepa Italijanka je na Instagramu podelila seriju fotografija na kojima je, kako je objasnila, "pozirala pre par godina za italijansko izdanje Voga," i na kojima je, između ostalog, potpuno naga i generalno "ubitačno" senzualna.

Usledili su nebrojeni komentari i komplimenti, Instagram je eksplodirao, a za samo 10 minuta skupila je 20 hiljada lajkova, dok je za nekoliko sati prešla 300 hiljada.

 

 

Monika Beluči od prošle godine uživa u novopronađenoj ljubavi, zbog koje je, kako mnogi navode, procvetala. Sreću i spokoj pronašla je uz američkog reditelja Tima Bartona, a njihovu privrženost i strastvenu vezu pokazali su na mnogim filmskim festivalima ove sezone.

U razgovoru za francuski "Elle", 60-godišnja Italijanka vrlo otvoreno je govorila o svojoj ljubavi prema 64-godišnjem američkom reditelju:

- Šta da vam kažem, pre svega, srećna sam što sam ga upoznala. To je jedan od onih susreta koji se retko dešavaju u životu. Upoznala sam ga kao čoveka i volim ga!" – izjavila je prošle godine zvezda filmova "Malena", "Nepovratno", "Stradanje", "Asteriks i Obeliks: Misija Kleopatra."

Foto: Profimedia

 

Monika Beluči bila je u dugogodišnjem braku sa francuskim glumcem Vensanom Kaselom s kojim ima dve ćerke, Devu (20) i Leoniju (14).

Tim Barton je bio u kratkom mladalačkom braku sa slikarkom i majstoricom vizuelnih efekata Lenom Gizeke, dok je najdužu vezu imao sa glumicom Helenom Bonam Karter. Zajedno su bili od 2001. do 2014. godine i imaju dvoje dece – sina Bilija koji sada ima 19 godina i četiri godine mlađu ćerku Nel.

BONUS VIDEO: