Bukti rat između tabora dve folkerke - Svetlane Cece Ražnatović i Seke Aleksić. 

Aleksićeva je pre nekoliko dana komentarom da njena koleginica Svetlana Ceca Ražnatović mora da promeni šminkera i frizera kao i stilistu, napravila opštu pometnju u medijima, ali i na društvenim mrežama.

Seka se nakon toga u više navrata oglasila na društvenoj mreži "X" gde je rekla da ništa loše nije mislila o svojoj koleginici i da je to bio samo savet koji bi ona primenila kada bi joj se neko tako iskreno obratio, dok Ceca nije bila raspoložena za komentare. 

Foto: ATA images/A. Ahel

 

Posle Cecinog frizera i Marka Đedovića, komentar je uputila još jedna "oštećena strana" - šminkerka Dina Ranđelović.

Ona je kratko odgovorila da ne želi da se meša, ali dok je razgovor trajao, njena asistentkinja je dobacila konkretniji komentar od šminkerke.

- Ispratila sam, i ja nemam komentar - rekla je Dina za "Kurir", a onda se čuo drugi glas koji je Aleksićevoj uputio savet: 

- Dina se ne meša u njenu profesiju, pa joj je savet da se ni ona ne meša u njenu - čuo se ženski glas u pozadini.

Podsetimo, Cecin frizer se oglasio nakon što je Seka Aleksić omalovažila i njegov rad.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

- Seko, vrlo dobro znaš da si mi (do sada) bila simpatična i draga, da sam dolazio na tvoje nastupe i slušao tvoju staru muziku. Zamolio bih te da mene ne diraš, jer ja ako budem tebi uzvratio smršaćeš 20 kilograma za pet dana! A nije hrišćanski da diraš ljude i njihove profesije. Danas je veliki praznik, a ja postim svaki post i ne bih da se ogrešim! Valjda znaš da je praznik, ti si velika hrišćanka?! - napisao je on.

BONUS VIDEO: