Navodno ju je dobio u vezi sa ljubavnicom Svetlanom Krivonogi (46), čija je Elizabeta i zvanično ćerka. Svetlanina veza sa Putinom, kao i identitet oca njene ćerke, nikada nisu potvrđeni ni sa jedne strane.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Međutim, javnost je u to ubeđena, a mlada Elizabeta živi na visokoj nozi, s obzirom na to da jo je majka od čistačice postala "teška" milionerka koja poseduje luksuzni stan u Monte Karlu, nekretnine po Rusiji, jahte i akcije u ruskoj banci. Aleksej Navaljni je takođe jednom prilikom nakon hapšenja pričao o tome da je Elizabeta definitivno Putinova i Svetlanina ćerka, kao i da predsednik Rusije obezbeđuje da žive "kao bogovi", dok je sada navodno u vezi sa nekašnjom gimnastičarkom Alinom Kabajevom (38).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Međutim, mnogobrojni pratioci na Instagramu mlade "Luize" sada su zabrinuti, jer nakon redovne aktivnosti, nije objavila ništa od 1. oktobra - baš nakon serije fotografija gde se hvalila luksuzom kojim je okružena. Elizabeta je sve vreme na Instagramu pazila da joj se lice ne vidi u potpunosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

"Potpuno si napustila Instagram, molim te vrati se", "Šta se desilo? Tata zabranio da se objavljuju detalji tvog luksuznog života?", neki su od najnovijih komentara ispod starih fotografija na njenom profilu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Glasine su da je Elizabeta smanjila aktivnost na mrežama jer se Putin navodno naljutio na njenu majku i nju kada su "nesmotreno" objavljivale slike luksuzne vile iz Monte Karla koji vredi oko četiri miliona dolara, i tako pružile dokaz da zaista poseduju tamo nekretninu - istu onu zbog koje se Svetlana, između ostalog, našla u takozvnim "Panama papirima" i novinarskoj istrazi o korupciji.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by rozova luiza v. (@luizaroz_)

Svetlana i njena ćerka nisu komentarisale ovu aferu, ali je u obraćanju na televiziji u oktobru, Putin zahtevao da se stavi tačka na "kopanje novinara u prljavi veš elite". Vladimir Putin je uvek držao privatni život u tajnosti. Zna se da je bio oženjen LJudmilom sa kojom ima dve ćerke - Mariju i Katerinu (iako ni o njima nikada javno nije govorio).

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".