Јаја која су остала од Васкрса можете искористити за салату. Салата од јаја и сланине веома лако и брзо се спрема, а ви ћете бити презадовољни укусом који сте добили. 

Потребно је: 

  • 200 г меснате сланине
  • 4 тврдо кувана јаја
  • 100 г печених семенки сунцокрета
  • 1 чаша киселе павлаке
  • 2 кашике мајонеза
  • со, бибер

Припрема: 

Сланину исеците на коцкице, па је пропржите. Када је готова, извадите је на папирнати убрус да се исцеди и охлади. Сједините киселу павлаку, мајонез, семенке сунцокрета, три исечена јаја и першун, зачините по укусу и на крају додајте и охлађену сланину. Украсите кришкама преосталог јајета.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kuvajmo lako

 

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: