- Треба да нас је срамота све у Црној Гори због односа према глумици Весни Пећанац. У овим благим данима најбоље показујемо колико смо недостојни великог Живка Николића. Очекујем да Влада по хитном поступку додијели држављанство Весни Пећанац како би јој институционално помогли - написао је Кнежевић на твитеру.

 

 

Весна Пећанац је за кратко време изгубила мужа, познатог редитеља Живка Николића, и родитеље, а у јавност су данас испливале фотографије познате глумице које су растужиле и узбуниле јавност.

Чувена глумица данас мора да се храни у просторијама добротворне организације Верско добротворно старатељство.

 

 

Весна Пећанац глумила је у антологијским филмовима њеног покојног супруга, "Лепота порока", "Чудо невиђено", "У име народа", "Смрт господина Голуже", гледали смо је и у серијама других аутора ("Позориште у кући", "Филип на коњу", "Повратак отписаних"), али ће се већина прво сетити њене веселе, крупнооке Јеке у легендарном остварењу "Ђекна још није умрла, а кад ће не знамо".

Весна је обожавала своју професију и говорила да никада не жели да оде у пензију, али породичне трагедије удаљиле су је од сцене. За кратко време изгубила је мужа и родитеље, и није могла да поднесе да гледа како се људи око ње смеју. Глумица није крила да се у њен живот уселила велика туга и да је пала у дубоку депресију.

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".