У медијима су се појавиле и незваничне информације о сигналу Матејевог мобилног телефона.

Према једнима, сигнал је последњи пут лоциран код ресторана на шеталишту крај Саве, а према другим, наводно је лоциран низводно, код Великог ратног острва.

Фото: Приватна ахрива/принтскрин

 

 

Отац несталог Матеја, Ненад Периш, учествовао је јуче на састанку са хрватском и српском полицијом. Он је рекао да нема никакве информације да је пронађен сигнал или Матејев телефон.

- Немам информацију да је пронађен телефон, био сам јуче са београдским полицајцима, био је и министар унутрашњих послова Србије Александар Вулин, два представника МУП-а Хрватске из криминалистичке полиције, они су ме упознали са свим поступцима који се обављају и истражним радњама - рекао је Ненад Периш за Дневник.хр.

Фото: Н. Фифић/ТВ Прва принтскрин

 

 

- Истрага се наставља у пуном интензитету, сарадња између два МУП-а је код оваквих случајева уобичајена, ништа даље од тога ми није речено. Министар Вулин ми је лично обећао да ће истрага ићи даље истим интензитетом, а то ми је поновио и начелник Полицијске управе Београда - додао је Периш.

- Није једноставно под оваквим условима радити, али добили смо такво обећање и видео сам њихов ангажман у томе да се поступак доведе до краја, какав год он био. Ја им на томе захваљујем, хвала свима и МУП-у РХ што је с професионалне стране приступио. Рекли су ми да је реч о сарадњи која је код оваквих случајева потребна, али поступак и даље води МУП Србије - истакао је Периш.

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".