Овај неодољиви спој укуса тешко да ћете моћи да заборавите. Препустите се ово јединствено рецепту и уживајте са најмилијима у ручку или вечери. 

Потребни састојци: 

  • око 600 г млинаца
  • 500 гр пилећег белог меса (филеа)
  • мало уља и маслаца
  • 3 дл киселе павлаке
  • мало соли, бибера и вегете
  • 150 г гауде
  • мало супе

Начин припреме:


Неопходно је да рерну загрејете на 200 степени. Пилетину исеците на коцкице и пропржите. Павлаку додајте у уље и направите сос па га зачините са мало соли, бибера и сувог зачина, и мало воде.Поломите млинце па ставите у посуду и прелијте топлом водом. За пар минута их оцедите. У плех ставите пола млинаца, па пилетину па пола прелива од павлаке.Онда ставите остатак млинаца па прелијте павлаком и наренађте мало сира. Пеците пола сата, у рерни загрејаној на 200 степени, све док не порумени.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kristalni Recepti

 

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Kristalni Recepti

 

(Трпеза) 

БОНУС ВИДЕО: