У саобраћајној несрећи која се догодила јутрос око два сата после поноћи, у улици Булевар Јована Дучића, код броја 33, у Новом Саду, на лицу места страдао је младић Муарем Б. (35) из Новог Сада, док је девојчица (15) тешко повређена.

- Не знам ко је девојчица што је била са њим. Знам да је био са друштвом у неком кафићу и да је након тога кренуо својој породици, жени и синовима. Има два сина. Чули смо да је хтео само да одвезе ту девојчицу до куће. Како су нам рекли он се колима БМW кретао од смера Булевара Слободана Јовановића ка Булевару Кнеза Милоша, и да је прешао на другу страна, буквално да је прелетео четри траке и ударио у дрво. Нису нам рекли којом брзином се кретао, сем да је великом. Био је добар и вредан, радио је грађевину. Бринуо је о својој породици - каже један од рођака који је желео да остане анониман.

Како сазнајемо, највероватније је изгубио контролу над возилом и ударио у дрво.

Како је рекао др Зоран Круљ, портпарол Завода за хитну медицинску помоћ, на лицу места интервенисале су две медицинске екипе, а позив су примили у 2 сата и 28 минута. Повређена малолетница је са политрауматским поврдама после иницијалног збрињавања превезена у Дечју болницу. Младић је на лицу места преминуо.

- Петнаестогодишњакиња је задобила вишеструке политрауматске повреде унутрашњих органа и налази се на Одељењу интензивне неге дечје хиругије. Повређена је у свесном стању и и току је дијагностика - каже др Андрее Ђуретић, портпарола Института за здравствену заштиту деце и омладине у Новом Саду.

- Не зна се којим смером се кретао аутомобил. Али оно што је за сада утврђено, кола су ударила у огромно дрво, које се буквално преполовило од ударца и чак један део дрвета се "забио" у аутомобил. Ауто је готово преполовљен, а на месту несреће интервенисали су и ватрогасци, како би извукли настрадалог - каже наш извор.

На лицу места јутрос је могло само да се види дрво које је на крају исечено на пола. Других трагова није било.

- Чуо сам невероватан ударац, а станујем преко пута. Када сам погледао са терасе видео сам језив призор. Кола буквално у дрво. Није ми јасно како је то неко успео, то је раван пут, нема пуно аутомобила у то време. Којом брзином се тај кретао није ми јасно. Девојчица је комуницирала са лекарима који су је одма одвезли - каже један од станара у близини несреће.

(Курир)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".