Током деведесетих поменута серија била је омиљена многима због бројних ликова који су умели да насмеју до суза. Један такав лик играла је глумица Александра Николић. Она је тумачила лик Савке чији је муж држао кафану, а играо га је Миленко Павлов. Она је остала запамћена по улози жене која воли да хистерише, па је једном приликом чак изударала свог мужа у покушају да га одбрани од атрактивних жена.

Александра Николић која је имала низ запажених улога на серији и филму, али се првенствено остварила као позоришна глумица и чланица је Народног позоришта у Београду од 1980. године.

Улога ове глумице прирасла је бројним гледаоцима за срце, а после тридесет година Александра је наставила да осваја симпатије публике. 

 

 

Рођена Сомборка поред поменуте серије глумила и у серијама "Портрет Илије Певца", "Улица липа", "Грчки и латински језик", као и филмовима "Клип" и "Неко ме ипак чека". Добитница је бројних признања и награда, а за улогу Ане Гутјар у представи "Швабица" добила је Стеријину и Војвођанску награду.

После много година имали смо прилике да је гледамо у серијама "Јутро ће променити све" и "Игра судбин", а сада и у комбинацији ТВ новеле и породичне серије "Закопане тајне", где јој је припала такође врло упечатљива улога. 

(Стори)

БОНУС ВИДЕО: