Како каже, то нису нормални звукови сексуалног односа, већ врло наглашени и енергични звукови.

Рекла је и да је покушала и с нежним куцањем на врата његовог стана како би га суптилно замолила да се стиша, а једном је и лупала метлом по плафону, али безуспешно. Једном приликом је позвала породицу на недељни ручак, а њен комшија је само одједном почео са својим гласним сексом, и то је била кап која је прелила чашу.

- Седимо моја породица и ја на ручку и једемо печени кромпир и умак, кад одједном мој комшија одлучује да има најгласнији секс икада. Дивно! - рекла је Роузи у видеу.

Покушала је да лаже своју породицу да су то звукови телевизије код комшије, али они су брзо отишли. Затим се те вечери то поново догодило, и до 23 сата, када су кренули трећи пут, Роузи је било доста и одлучила је да му пошаље поруку.

"Хеј, ово је прилично непријатно, али осећам да је дошло до тачке када морам нешто да вам кажем. Током последњих месец и по стално чујемо када имате секс. Раније смо имали госте, а сада покушавамо да спавамо, па бисмо били захвални ако бисте могли мало више да пазите на ниво буке. Ми смо одмах испод вас и стварно нам није пријатно", написала је у поруци.

Недуго након што је послала поруку, Роузи је добила одговор.

"Јако ми је жао, питао сам се да ли се чујемо, али мислио сам да ће бити у реду ако затворимо прозоре и врата. Убудуће ћемо свакако бити обзирнији, опростите што је испало овако. Генерално, ако чујете било какву буку од мене, музику или ТВ, гласне кораке или нешто друго, јавите ми, па ћу бити опрезнији. Мислио сам да су подови прилично дебели, али очито не онолико колико сам се надао. Још једном се извињавам."

Роузи је признала да јој је због његовог одговора још непријатније, а корисници који су погледали видео сматрали су да је ова ситуација урнебесна.

- Јако сам захвална што живим у кући - написала је једна корисница.

- Да мени неко пошаље да гласно имам секс, одмах бих се одселила, он звучи тако поносно - додала је друга.

БОНУС ВИДЕО: