Пре годину дана Нивес Целзијус открила је јавности како кружи интимна снимка за коју се лажно тврди да је на њој њена тад 14-годишња ћерка. Породица Дрпић била је у шоку и преживела је најтеже дане.

- Саветовали су ми да ћутим. Да ћутим и проћи ће. Но жртва памти, а ћутња ме почела гушити - рекла је тад Нивес.

Она и Дино брзо су реаговали и пријавили случај полицији.

- Немам свежих информација, али према последњим извештајима, случај је преузело државно тужилаштво и тренутно се налази на суду. Дино и ја смо на снимку открили прави идентитет девојчице за коју се тврдило да је наша тада 14-годишња ћерка и све смо пријавили полицији. Полиција је разговарала са девојком, која је поднела пријаву због неовлашћеног ширења предметног снимка. Што се тиче заштите наше ћерке, она спада у кривично дело крађе идентитета. Правда никада неће бити задовољена јер никада нећемо разоткрити све починиоце ових злочина, али је лакше када видите да се нешто ради, односно да полиција и систем помажу и да ће бар неки од њих бити кажњен и можда извуче поуку - каже Нивес.

На врхунцу случаја, њена тада 14-годишња ћерка пролазила је кроз пакао.

Фото: Инстаграм принтскрин/celsiusnives

 

 

- Живела је у сузама и агонији, у страху. Питала ме је како не могу да је заштитим као мајка - рекла је Нивес.

Нивес је било тешко, осећала се немоћно, како због ћерке, тако и због девојке која је на интимном снимку.

Пре неколико месеци открила је, каже, да је исти снимак поново објављен на једном српском порнографском сајту, где се тврди да је реч о познатом балканском тиктокеру.

- Колико знам, ово је већ трећи пут да неко истим снимком покушава да уништи животе младих девојака, а застрашујуће је да такви сајтови раде без прекида, прикупљају десетине, па и стотине хиљада прегледа, и да се нико није потрудио да угаси сајт, који је препун неовлашћених снимака да припадају осветничкој и можда малолетничкој порнографији, као и снимцима који злоупотребљавају идентитет људи којих нема на снимку - каже Нивес.

Њена ћерка је овог лета напунила 16 година.

- Многи зли људи су покушали да вам украду детињство, али сте и ви схватили колико је та душа мудра, моћна и јака у том малом, крхком телу. Успео си. Неки то схватају цео живот. Открили сте и да ваша мајка није увек питома, љубазна и нежна, већ проклети гепард, увек спреман да одбрани своје царство. Волим те мала - написала је Нивес у емотивној посвети ц́ерки на својој друштвеној мрежи.

- Моја ћерка већ има 16 година. У тим младим годинама ране лакше зарастају и оптимизам је на снази, па се ипак мало лакше носите са животним траумама и верујете у боље сутра. Много смо причали о свему. Много је помогло окружење, другари и колеге из школе. Сада је много боље - закључила је Нивес.

(Сторy.хр)

БОНУС ВИДЕО: