Крокодил дугачак четири метра зграбио је тридесетогодишњег мушкарца и када се чинило да несрећнику нема спаса, појавила се његова храбра жена. Госпођа Жубер је брзо реаголала и опасног предатора из све снаге изударала штапом по глави.

Ентони Жубер (37) пецао је са 12-годишњим сином на брани у Јужној Африци, када се најлон закачио за дрво. Како би решио проблем сишао је у воду, и тада се догодио изненадни напад. Ентони је рекао сину да остане на обали пре него што се спустио у плитку воду да отпетља удицу.

Отац троје деце је рекао: „Овај крокодил мора да је лежао у заседи, јер је одједном експлодирао из воде, а чељусти су ми окружиле ногу и оборио ме. „Било је воде свуда, а онда је прилагодио стисак и држао моју другу ногу у устима одмах испод мог појаса и почео да лупа главом лево и десно са таквом снагом.

- Претпостављам да бол нисам осетио због адреналина. Ударао сам га и покушавао да му ископам очи, али што сам се више мучио и борио то ме је више тресао с једне на другу страну - рекао је.

- Искрено, мислио сам да ће ми ноге откинути. Када погледате ране, невероватно је да нисам изгубио ноге. Никада нећу заборавити његове зубе и како је гледао у мене.

Након жестоке борбе са крокодилом, његова храбра супруга Аналиса притрчала му је у помоћ са мотком у руци.

- Моја супруга је утрчала у воду са огромном мотком, а онда је почела крокодила да удара по глави изнова и изнова страшном снагом и после пет или шест великих удараца крокодилове чељусти су се отвориле и он је склизнуо - рекао је он.

Ентони је потом извучен на обалу где му је пружена помоћ, а потом је превезен у болницу.

БОНУС ВИДЕО: