Krokodil dugačak četiri metra zgrabio je tridesetogodišnjeg muškarca i kada se činilo da nesrećniku nema spasa, pojavila se njegova hrabra žena. Gospođa Žuber je brzo reagolala i opasnog predatora iz sve snage izudarala štapom po glavi.

Entoni Žuber (37) pecao je sa 12-godišnjim sinom na brani u Južnoj Africi, kada se najlon zakačio za drvo. Kako bi rešio problem sišao je u vodu, i tada se dogodio iznenadni napad. Entoni je rekao sinu da ostane na obali pre nego što se spustio u plitku vodu da otpetlja udicu.

Otac troje dece je rekao: „Ovaj krokodil mora da je ležao u zasedi, jer je odjednom eksplodirao iz vode, a čeljusti su mi okružile nogu i oborio me. „Bilo je vode svuda, a onda je prilagodio stisak i držao moju drugu nogu u ustima odmah ispod mog pojasa i počeo da lupa glavom levo i desno sa takvom snagom.

- Pretpostavljam da bol nisam osetio zbog adrenalina. Udarao sam ga i pokušavao da mu iskopam oči, ali što sam se više mučio i borio to me je više tresao s jedne na drugu stranu - rekao je.

- Iskreno, mislio sam da će mi noge otkinuti. Kada pogledate rane, neverovatno je da nisam izgubio noge. Nikada neću zaboraviti njegove zube i kako je gledao u mene.

Nakon žestoke borbe sa krokodilom, njegova hrabra supruga Analisa pritrčala mu je u pomoć sa motkom u ruci.

- Moja supruga je utrčala u vodu sa ogromnom motkom, a onda je počela krokodila da udara po glavi iznova i iznova strašnom snagom i posle pet ili šest velikih udaraca krokodilove čeljusti su se otvorile i on je skliznuo - rekao je on.

Entoni je potom izvučen na obalu gde mu je pružena pomoć, a potom je prevezen u bolnicu.

BONUS VIDEO: