Како каже, није био у кући када је Мелина дошла.

- Она је изгубила државину јер је напустила породицу и има другу стамбену јединицу у којој живи. Ја немам путера на глави, она је та која га има и зна се шта и с ким ради. Вечерас је дошла у кућу, скувала кафу и села и очигледно није имала намеру да изађе. Када сам дошао, била је дрчна и почела да ме провоцира, на шта сам јој рекао да мора да напусти кућу, а да може да узме ствари и изађе напоље, али она није хтела. Кад сам јој опет мирно рекао да изађе, она је рекла 'сваки метар ове куће припада мени колико и теби' на шта сам јој ја рекао 'ако суд каже да је твоја' - каже Харис и додаје:

- Било је очигледно да она не жели да оде и да хоће да ме испровоцира да урадим нешто, што јој није пошло за руком. Намера јој била да провоцира јер се није најавила телефоном да долази. Поновио сам јој да је изгубила је државину напуштањем породице и селидбом у другу локацију, поново захтевао да изађе, а пошто није хтела, позвао сам адвоката, који ме је посаветовао да позовем полицију, што сам и урадио.

Фото: АТА имагес

 

Када је патрола дошла на лице места, обоје су изјавили да није било инцидената међу њима, након чега су дали изјаве о ономе што се догодило.

- Моје понашање према њој ни у једном тренутку није прешло границе пристојности, тако да ни она сама није имала на шта да се пожали патроли која је стигла на лице места. Такође, иако имам дозволу за пиштољ, ја га полицији предао превентивно, па је оружје привремено одузето и полицајци су ми рекли да ће бити враћено јер је све било у реду. И они су ми одали признање на смирености и достојанственом понашању у овој сиутацију - каже популарни певач.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО: