Многи знају њен глас и уживају сваке године у њеним коментарима, али се о њеном приватном животу мало тога зна.

Фото: АТА имасгес

 

 

Водитељка има сина Алексу ког је добила у браку са Срђаном Лучићем, а водитељка је једном приликом открила и чиме се он бави.

– Волим да окупљам пријатеље, да се дружим. Сада се фокусирам на завршетак школовања сина који има 22 године и који завршава пилотску академију.

– Не читам и не пратим шта се о мени пише, али ми блиски људи уз осмех понешто пренесу. Има ту разних духовитих коментара и слика, и то је потпуно у реду, мени је то симпатично. Наравно да није пријатно када вам копају по приватном животу, али ове године тога није било. У једном тренутку помислила сам да сам била предосадна, али сам се присетила неких коментара и схватила да ипак нисам - испричала је Душка Вучинић својевремено за "Хелло".

 

 

Земље које ће се у суботу такмичити за победу:

Десет земаља које су синоћ прошле у велико финале "Евровизије 2024" су: Летонија, Аустрија, Холандија, Норвешка, Израел, Грчка, Естонија, Швајцарска, Грузија, Јерменија.

Иначе, прве полуфиналне вечери у финале су ушле: Србија, Португал, Словенија, Украјина, Литванија, Финска, Кипар, Хрватска, Ирска и Луксембург.

Директни финалисти су Велика Британија, Италија, Немачка, Француска, Шпанија и овогодишњи домаћин Шведска.

БОНУС ВИДЕО: