Данас је веома тешко одржати брак, посебно када су у питању јавне личности чији животи су стално под лупом јавности.

Веровали или не најкраћи брак није трајао чак ни неколико месеци, већ само петнаест дана, а у питању је брак глумца Франа Ласића.

Франо и његова сада већ бивша супруга Љиљана одлучили су да ставе тачку на љубав након 15 дана брака.

Фото: Танјуг/Јадранка Илић

 

 

Након развода, Франо је дуго оклевао да ли да стане пред матичара, а онда је десет година касније ступио у брак са манекенком Живом Ступинк, са којом има двоје деце.

Иако је имао веома турбулентан љубавни живот и женио се чак четири пута, глумац је данас у срећном браку са 30 година млађом супругом Миленом, која му је недавно подарила сина Николаса.

Франо је недавно за Гранд први пут говорио о очинству у седмој деценији, браку са скоро дуплом млађом супругом и открио како успева да усклади све обавезе, будући да у кући има једногодишње дете.

Фото: Танјуг/Зоран Жестић

 

 – По мени је најважније имати добру организацију. Иначе, увек на почетку недеље, тј свако вече напишем шта треба радим, једино тако се може  – рекао је Ласић.

Иако већ има троје деце из претходних бракова, признаје да га је долазак маленог Николаса оплеменио и подмладио.

- Предивно је, мени је то велика срећа у овим годинама. Знате, неко сазре раније, неко касније, а код мене се ово друго догодило. Сад у овим годинама имам више времена, мало сам организованији, нема јурњаве као кад сам био млађи и све скупа дође на своје место и што је најважније бескрајно се радујем. То што смо Милена и ја добили синчића је велика срећа и весеље. Сад трчим кући да идем да се играм са њим. Ма, све је супер – истакао је Франо.

Фото: АТА имагес

 

 

На питање како реагује на негативне коментаре због разлике у годинама између њега и његове супруге 

– Мане су када вам други људи кажу „Аха, како имате младу супругу“ или њој да кажу како има старог супруга. С друге стране је предивно, ми смо се нашли, јако пуно разговарамо што је јако битно у данашње време када млади комуницирају преко друштвених мрежама и мобилних телефона. Ми причамо, код нас се све у животу решава разговором и несугласице и шта год треба. Седнемо и договоримо се и онда иде све, дивота– поручио је глумац за Гранд.

БОНУС ВИДЕО: