Сезона јагода је почела, а највише су је чекали љубитељи овог бобичастог воћа. Ипак, неки људи уживају у јагодама више него остали.

Друштвеним мрежама се тренутно шири вирални снимак једног момка који је решио да се похвали колико јагода може да поједе.

Снимак је само на његовом профилу погледан више од 223 милиона пута.

У опису снимка је написао како је у посуду од 100 литара ставио гомилу јагода и потом почео да једе једну по једну, а после 12 сати је, како тврди, успео да поједе и последњу јагоду из овог импровизованог акваријума, преноси Индеx.хр.

Снимак је прикупио 21,6 милиона лајкова и бројне коментаре, а док су се једни шалили на његов рачун, други су писали да сумњају да је заиста појео толико јагода.

- Ако је ово истина, мора да је сада у тоалету.

„Ово сам ја сваки пут када видим јагоде“, „Ако је ово тачно, мора да је у тоалету управо сада“, „Све време размишљам колико буба има у овим јагодама“, „Прича се да се сутрадан претворио у јагоду“, „12 сати једе, а светлост напољу се не мења како не би“, „Хоц́еш да ми кажеш да је стајао у скоро истом положају и стално жвакао 12 сати?“ и „Сјајне вештине уређивања“ су неки од многих коментара.

БОНУС ВИДЕО: