Sezona jagoda je počela, a najviše su je čekali ljubitelji ovog bobičastog voća. Ipak, neki ljudi uživaju u jagodama više nego ostali.

Društvenim mrežama se trenutno širi viralni snimak jednog momka koji je rešio da se pohvali koliko jagoda može da pojede.

Snimak je samo na njegovom profilu pogledan više od 223 miliona puta.

U opisu snimka je napisao kako je u posudu od 100 litara stavio gomilu jagoda i potom počeo da jede jednu po jednu, a posle 12 sati je, kako tvrdi, uspeo da pojede i poslednju jagodu iz ovog improvizovanog akvarijuma, prenosi Index.hr.

Snimak je prikupio 21,6 miliona lajkova i brojne komentare, a dok su se jedni šalili na njegov račun, drugi su pisali da sumnjaju da je zaista pojeo toliko jagoda.

- Ako je ovo istina, mora da je sada u toaletu.

„Ovo sam ja svaki put kada vidim jagode“, „Ako je ovo tačno, mora da je u toaletu upravo sada“, „Sve vreme razmišljam koliko buba ima u ovim jagodama“, „Priča se da se sutradan pretvorio u jagodu“, „12 sati jede, a svetlost napolju se ne menja kako ne bi“, „Hoćeš da mi kažeš da je stajao u skoro istom položaju i stalno žvakao 12 sati?“ i „Sjajne veštine uređivanja“ su neki od mnogih komentara.

BONUS VIDEO: