Она је одрасла наделко од Куманова, у селу Матејић, где је живела са баком, а једном приликом испричала је како је имала тешко детињство.

Удала се веома млада, свог супруга Бобу, а као мајка се остварила када је имала 20 годинаи и родила сина Бранислава.

Фото: Јутјуб принтскрин/RTS Tri boje zvuka - Zvanični kanal

 

Боб је са својим бендом наступао у иностранству, а Бети је живела у Београду и повремено му долазила у посету. Једном приликом му се придружила на наступу у Западној Немачкој, а његов бенд је био одушевљен Бетиним гласом.

Међутим, срећи је дошао крај и њих двоје су се развели 1978 године, а као разлог развода певачица је рекла да нису успели да се изборе са теретом славе.

- Мене су просто тражили, а он није могао да се избори с тим. Није то могао да поднесе и дошло је до куршлуса. Тих последњих година кренуле су неке непријатне ситуације... Штета је то. Петнаест година брака и на крају је морало да се заврши овако како се завршило - открила је Бети у интервјуу за Сторy.

Пре неколико година Бетин живот променио се, након што је њен јединац преминуо у 47. години од срчаног удара. Иза себе је оставио супругу Снежану, ћерку Кристину и сина Владана.

- На гробљу сам, где сам друго, кад ме питају… Само ја знам како ми је. Данас имаш дете, сутра га немаш. Нисам знала куда ћу и шта ћу са собом да урадим. Није ми лако да вам то објасним... Певам, а пре бих вриштала. Кроз сваку ноту, кроз сваку песму излази мој бол. Огромна бол. Мог сина више нема… Умро је од срца. Имао је 47 година. Иза њега је остало двоје деце. Моја унука Кристина, унук Владан и дивна снаха Снежана - рекла је певачица за Блиц својевремено.

Фото: Архива Новости

 

Након тога повремено наступала и трудила се да својој публици поклони само најлепше емоције, певачица признаје да од тога дана више ништа није исто. Након тога престала је да слуша музику јер ју је раније слушала са сином.

- Мој син је био веома талентован. Слушали смо музику заједно. Сад више не слушам музику, не слуша ми се ништа. Питају ме овде да ли имам компјутер, па откуд да ми је до компјутера, јесу они нормални? Питају онда па како ви функционишете. Како фукнционишем? Не функционишем! Не слушам ништа. Не могу да слушам те ствари које смо заједно слушали мој син и ја. Музика је страшна по том питању, може човек на свакакве мисли да дође уз њу...

Фото: Архива Новости

 

Њен живот од тада је, како је рекла у поменутом интервјуу, време плакања. Смогла је снаге да настави са радом и наступи месец дана након његове смрти, те отпевала песму "Црyинг тиме".

- Само месец дана после његове смрти, требало је да наступим на Гардошу. Наступ је давно пре тога заказан. Отишла сам у Земун… Стала на бину. Аплауз, овације. У публици много оних који ме се сећају, знају ко сам… Нисам издржала... Мислила сам да ћу ћутати о свом болу заувек. Рекла сам да тај наступ посвећујем сину који је умро. И отпевала "Црyинг Тиме". То јер мој живот од тада - време плакања.