Тада се полемисало да је у тајној љубавној вези са певачем Нином Решићем, а иако никада није желела да јавно потврди спекулације, сада је испливао снимак на ком се јасно види у каквом су односу били.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Сотир басс

 

Наиме, на једном снимку из тог периода, Нино и Весна заједно су певали на једном приватном весељу.

Они су седели један поред другог и константно се грлили, љубили и посвећивали једно другом стихове љубавних песама.

Подсетимо, Весна је недавно за Курир говорила о свом односу са покојним певачем и прокоментарисала наводе његове ћерке Сандре да Весна била његова највећа љубав.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Сотир басс

 

- Па не знам, јесам ваљда, ако они тако кажу. Ми смо се дружили доста дуго. Волела сам са њим да се дружим, он је био добар певач. Имао је неке своје бубице. Био ми је драг - казала нам је она, па открила због чега га није споменула у својој књизи:

- Многе нисам споменула. Поменула сам озбиљне везе, а то са њим није била баш веза - рекла је она и изјавила да није била свесна чињенице да је сматрана симболом лепоте, као и тога колико је колега било заљубљено у њу.

ФОТО: Принтскрин Јутјуб Сотир басс

 

Овај снимак иначе налази се на Јутјуб каналу "Сотир басс" на коме су и други естрадни са снимцима певача пошто се власник канала Зоран Беочанин посветио сакупљању и очувању музичких записа из претходних деценија.