Tada se polemisalo da je u tajnoj ljubavnoj vezi sa pevačem Ninom Rešićem, a iako nikada nije želela da javno potvrdi spekulacije, sada je isplivao snimak na kom se jasno vidi u kakvom su odnosu bili.

FOTO: Printskrin Jutjub Sotir bass

 

Naime, na jednom snimku iz tog perioda, Nino i Vesna zajedno su pevali na jednom privatnom veselju.

Oni su sedeli jedan pored drugog i konstantno se grlili, ljubili i posvećivali jedno drugom stihove ljubavnih pesama.

Podsetimo, Vesna je nedavno za Kurir govorila o svom odnosu sa pokojnim pevačem i prokomentarisala navode njegove ćerke Sandre da Vesna bila njegova najveća ljubav.

FOTO: Printskrin Jutjub Sotir bass

 

- Pa ne znam, jesam valjda, ako oni tako kažu. Mi smo se družili dosta dugo. Volela sam sa njim da se družim, on je bio dobar pevač. Imao je neke svoje bubice. Bio mi je drag - kazala nam je ona, pa otkrila zbog čega ga nije spomenula u svojoj knjizi:

- Mnoge nisam spomenula. Pomenula sam ozbiljne veze, a to sa njim nije bila baš veza - rekla je ona i izjavila da nije bila svesna činjenice da je smatrana simbolom lepote, kao i toga koliko je kolega bilo zaljubljeno u nju.

FOTO: Printskrin Jutjub Sotir bass

 

Ovaj snimak inače nalazi se na Jutjub kanalu "Sotir bass" na kome su i drugi estradni sa snimcima pevača pošto se vlasnik kanala Zoran Beočanin posvetio sakupljanju i očuvanju muzičkih zapisa iz prethodnih decenija.