Представници седме силе питали су Наташу да ли је испратила да је Ацу Пејовића супруга Биљана изненадила поклоном, и купила му нови ауто.

Фото: АТА имагес

 

На питање да ли је она некада некада била тако дарежљива у видео се укључила њена сестра које је рекла: "Не", а онда се Ната у свом маниру нашалила.

- Има ли Ацина жена брата? Мислим да је она фантастична супруга.

Ова опаска насмејала је све присутне.

- Не сећам се кад сам изашла задњи пут, нисам се забила у кућу, већ у посао, уживам у томе. Интензивно радим на албуму, јер га 9 година нисам издала - открила је Наташа, а онда се осврнула на изјаву предузетнице Олгица Самоиловић, која је у једном поткасту рекла како младима саветује да раде и годину дана без пара ако имају прилику да раде у доброј фирми, ради искуства.

Фото: АТА имагес

 

- Сматрам да нема правила, знам људе који су 10 или 15 година радили и били на позитивној нули и онда су само одједном експлодирали, знам људе који никада нису експлодирали, а исто тако знам и људе који су за дан експлодирали - рекла је Наташа.

Како је једна од најлепших и најзгоднијих жена на домаћој јавној сцени својевремено испричала, за њен изглед су заслужни редовни тренинзи и исхрана.

Наташа Беквалац која има мање од 60 кг, је на Инстаграму тада поделила свој план исхране, те открила да је успела да смрша 10 килограма.

Блиц