Predstavnici sedme sile pitali su Natašu da li je ispratila da je Acu Pejovića supruga Biljana iznenadila poklonom, i kupila mu novi auto.

Foto: ATA images

 

Na pitanje da li je ona nekada nekada bila tako darežljiva u video se uključila njena sestra koje je rekla: "Ne", a onda se Nata u svom maniru našalila.

- Ima li Acina žena brata? Mislim da je ona fantastična supruga.

Ova opaska nasmejala je sve prisutne.

- Ne sećam se kad sam izašla zadnji put, nisam se zabila u kuću, već u posao, uživam u tome. Intenzivno radim na albumu, jer ga 9 godina nisam izdala - otkrila je Nataša, a onda se osvrnula na izjavu preduzetnice Olgica Samoilović, koja je u jednom potkastu rekla kako mladima savetuje da rade i godinu dana bez para ako imaju priliku da rade u dobroj firmi, radi iskustva.

Foto: ATA images

 

- Smatram da nema pravila, znam ljude koji su 10 ili 15 godina radili i bili na pozitivnoj nuli i onda su samo odjednom eksplodirali, znam ljude koji nikada nisu eksplodirali, a isto tako znam i ljude koji su za dan eksplodirali - rekla je Nataša.

Kako je jedna od najlepših i najzgodnijih žena na domaćoj javnoj sceni svojevremeno ispričala, za njen izgled su zaslužni redovni treninzi i ishrana.

Nataša Bekvalac koja ima manje od 60 kg, je na Instagramu tada podelila svoj plan ishrane, te otkrila da je uspela da smrša 10 kilograma.

Blic