Према сазнањима медија, он је два дана размишљао о томе да да исказ у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару, а сада је коначно донео ту одлуку.

- Бранилац осумњиченог Срђана Јанковића најавио да ће осумњичени у наредном периоду изнети одбрану - речено је у Вишем јавном тужилаштву у Зајечару.

Девојчицу бацили на депонију

Подсетимо, двогодишња Данка Илић нестала је 26. марта у Бањском пољу код Бора, а полиција је, након 10 дана потраге и детаљних провера свих трагова и информација, ухапсила Срђана и Дејана из Бора, за које се сумња да су девојчицу ударили аутомобилом, а затим њено тело ставили у гепек кола и однели на депонију.

Тело девојчице још није пронађено.

Дејан признао злочин

Дејан Драгијевић је детаљно описао убиство, саопштио да су тело бацили на депонију, а потрага за Данком се концентрисала на село Злот. Претражене су депоније, двориште породичне куће Драгијевића, шахте и сва места која су могла да донесу било какав напредак у потрази, али за сада безуспешно. Полиција је из куће Дејана Драгијевића у селу Злот код Бора запленила више десетина предмета који би могли бити кључни докази у истрази. Такође, одузета су оба приватна аутомобила осумњичених која су послата на вештачење.

Дејанов рођени брат Далибор Драгијевић преминуо је 7. априла у просторијама Полицијске управе у Бору током задржавања.

Светлана Драгијевић, мајка Дејана Драгијевића, преминула је 15. маја у кући комшинице.

Радослав Драгијевић, који је осумњичен да је сину Дејану помогао да се премести тело двогодишње девојчице Данке, пуштен је на слободу.

БОНУС ВИДЕО: