Познати адвокат за разводе открио је два главна проблема због којих се бракови распадају - и како спречити да се то догоди вама.

Џејмс Секстон је светски познати породични адвокат са седиштем у Њујорку. Правни стручњак такође је написао низ најпродаванијих књига на ту тему, укључујући "Како остати заљубљен" и "Ако си у мојој канцеларији, већ је прекасно", пише Мирор.

Адвокат је открио да су према његовом искуству два главна узрока развода неверство и новац, рекавши да иако је "варање велики проблем, то је само компонента". Џејмс је објаснио да недостатак секса може бити покретачка сила зашто парови на крају оду свако својим путем. Додао је како су мушкарци ти који се чешће оптужују за превару која онда доводи до развода - но то је често сложеније од тога.

Фото: Shutterstock

 

Објаснио је како мушкарци увек траже већу количину секса, док жене жуде за вишим стандардом у спаваћој соби, јер "мушкарци желе више квантитета секса, жене желе више квалитета" те да је то кључни фактор зашто мушкарци траже сексуалну пажњу других жена.

Џејмс је навео да је коришћење порнографије превладавајуће код мушкараца као показатељ тачности његове теорије додавши: "То је исто разлог зашто је порнографија популарнија међу мушкарцима него међу женама, јер мушкарци само желе да обаве посао".

Проблеми изван спаваће собе који доводе до развода обично се јављају у вези са новчаним проблемима. Џејмс је рекао: "Постоје два главна разлога зашто се људи разводе - неверство и новац. Новац је моћ. Новац има пуно везе са моћи. Али, заправо, новац је само валута којом тргујемо, тако да мислим да је новац повезан са хрпом компликованих ствари. Људи су непоштени према себи и према новцу", рекао је.

БОНУС ВИДЕО: