Плод брака модне креаторке и певача јесте двоје деце, ћерка Ђина и син Кан.

Када су се развели, Ђина је посећивала мајку у новом стану на Новом Београду, а затим је уследио обрт. 

Ђина је отпратила мајку са друштвених мрежа, а онда су се помириле на једној кафи: 

Кан Џиновић је од самог почетка уз оца, са мајком чак и не разговара. Једном приликом говорила је о карактерима своје деце: 

- Драго ми је што Кан није екстравагантан као Ђина. Често чујем како људи то говоре, али ја немам проблема са децом. Немам сада овде дрво у које да куцнем, али пресрећна сам у какве људе расту. Истина је да су у узрасту када им је све друго драже, имају свој круг пријатеља, своја интересовања, стога се ја трудим да не саветујем. Повремено нешто добацим, чисто да то имају у виду. Није ово време какво је некад било. Учим се да заћутим и будем стрпљива, јер верујем да се деца родитељима врате у 20-им. Не могу да кажем да имамо свађе и неслагања, заиста су обоје врло добри, стога их и Хари пушта да остану у граду до када желе - наводила је она.

- Јако сам срећна што ниједно од њих двоје није пожелело да се бавим модом или музиком. Драго ми је што траже свој пут. Кан је у спорту, Ђина пак размишља о факултету, а почела је да ради и неке кампање, са чим се ја нисам у почетку сложила, али када сам видела колику јој то срећу причињава, колико је вредна, нисам могла ништа друго до да је подржим - додала је Мелина раније за "Стори".

БОНУС ВИДЕО: