Водитељ "Пинка" Огњен Амиџић гостовао је у најновијем издању емисије "Бункер" код бивше ријалити учеснице Луне Ђогани.

Амиџић је овом приликом исказао своје мишљење о разводима на естради који у последње време тресу јавност, будући да је и он такође прошао кроз тај процес када је ставио тачку на брак са Данијелом Димитровском. Међутим, открио је и како се упознао са садашњом изабраницом Мином Наумовић са којом је недавно добио наследника.

 - Шта мислиш зашто данас бракови тако лако пуцају, имали смо баш доста развода у последње време, да ли људи брзо одустају од бракова - упитала га је Луна.

Фото: АТА имагес

 

 

 - Мислим да је ту неколико аспеката укјључено. Живимо у једном потпуно другом времену, у времену где сви јуре за новцем, где се пуно ради и где смо све отуђенији. Да би нешто опстало мораш да фукционишеш на пет места, велика одсутност, лудачке друштвене мреже, потпуно други постављени стандарди. Све је прелако, све можеш на клик да добијеш. Та нека институција брака нема више ту снагу као што је имала некада. То са једно стране уопште није лоше, јер сматрам да теби папир суштиники теби више ништа не мора да значи. Ако нешто ваља, то ће да ваља и са папирима и без папира и са непогодама - закључио је водитељ.

- Ко уђе млад у браку, свака част желим да опстане до краја, али...и време се променило. Теби с*кс више ништа посебно није, сваки брак и свака веза је двосмерна. За сваку ситуацију обоје носе кривицу - закључио је Амиџић.

 - У каквом си ти односу са бившом супругом Данијелом - питала је Ђоганијева.

 - Ја имам две бивше супруге и  два брака иза себе. Из првог брака немам деце, а оз другог имам. Она је била јавна личност када смо почели да се забављамо и после у праку, али је променила професију. Са бившим супругама сам у коректним односима, наравно због Матије - рекао је Огњен.

Водитељ већ неко време ужива у љубави са својом новом изабраницом, Мином Наумовић, са којом је недавно добио и сина. Он је сада открио како је дошло до познанства и како су упловили у везу.

 

 

 - Ми смо се упознали на разговору за посао и оставила ми је невероватан утисак изгледом, харизмом, васпитањем, елоквентношћу и писменошћу. Она је дошла са нечим што ја дуго нисам видео ни осетио. Кренули смо да се упознајемо све више јер сам ја остао под изузетним утиском. Искрено ја никада нисам видео лепшу девојку од ње уживо. Када је дошла нисам јој веровао да је природна, скапирали смо се као да се знао цео живот и хвала Богу да се то десило - рекао је Огњен.

БОНУС ВИДЕО: