Voditelj "Pinka" Ognjen Amidžić gostovao je u najnovijem izdanju emisije "Bunker" kod bivše rijaliti učesnice Lune Đogani.

Amidžić je ovom prilikom iskazao svoje mišljenje o razvodima na estradi koji u poslednje vreme tresu javnost, budući da je i on takođe prošao kroz taj proces kada je stavio tačku na brak sa Danijelom Dimitrovskom. Međutim, otkrio je i kako se upoznao sa sadašnjom izabranicom Minom Naumović sa kojom je nedavno dobio naslednika.

 - Šta misliš zašto danas brakovi tako lako pucaju, imali smo baš dosta razvoda u poslednje vreme, da li ljudi brzo odustaju od brakova - upitala ga je Luna.

Foto: ATA images

 

 

 - Mislim da je tu nekoliko aspekata ukjljučeno. Živimo u jednom potpuno drugom vremenu, u vremenu gde svi jure za novcem, gde se puno radi i gde smo sve otuđeniji. Da bi nešto opstalo moraš da fukcionišeš na pet mesta, velika odsutnost, ludačke društvene mreže, potpuno drugi postavljeni standardi. Sve je prelako, sve možeš na klik da dobiješ. Ta neka institucija braka nema više tu snagu kao što je imala nekada. To sa jedno strane uopšte nije loše, jer smatram da tebi papir suštiniki tebi više ništa ne mora da znači. Ako nešto valja, to će da valja i sa papirima i bez papira i sa nepogodama - zaključio je voditelj.

- Ko uđe mlad u braku, svaka čast želim da opstane do kraja, ali...i vreme se promenilo. Tebi s*ks više ništa posebno nije, svaki brak i svaka veza je dvosmerna. Za svaku situaciju oboje nose krivicu - zaključio je Amidžić.

 - U kakvom si ti odnosu sa bivšom suprugom Danijelom - pitala je Đoganijeva.

 - Ja imam dve bivše supruge i  dva braka iza sebe. Iz prvog braka nemam dece, a oz drugog imam. Ona je bila javna ličnost kada smo počeli da se zabavljamo i posle u praku, ali je promenila profesiju. Sa bivšim suprugama sam u korektnim odnosima, naravno zbog Matije - rekao je Ognjen.

Voditelj već neko vreme uživa u ljubavi sa svojom novom izabranicom, Minom Naumović, sa kojom je nedavno dobio i sina. On je sada otkrio kako je došlo do poznanstva i kako su uplovili u vezu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Amidžic (@callmenaumi)

 

 - Mi smo se upoznali na razgovoru za posao i ostavila mi je neverovatan utisak izgledom, harizmom, vaspitanjem, elokventnošću i pismenošću. Ona je došla sa nečim što ja dugo nisam video ni osetio. Krenuli smo da se upoznajemo sve više jer sam ja ostao pod izuzetnim utiskom. Iskreno ja nikada nisam video lepšu devojku od nje uživo. Kada je došla nisam joj verovao da je prirodna, skapirali smo se kao da se znao ceo život i hvala Bogu da se to desilo - rekao je Ognjen.

BONUS VIDEO: