Више од три деценије је прошло откако је шармантни Александар Дунић у серији "Срећни људи" играо лекара Горана Попца, а та улога и данас га прати.

Фото: АТА имагес

 

Висок и плав, преко ноћи је постао идол многих, па је број обожаватеља растао из дана у дан.

Фото: Принтскрин Јутјуб/srpkinja1601

 

Коју годину касније Александар Дунић је популарност утемељио улогом Кокана Продановића у серији "Породично благо", а реплике које је као Ћирко разменио са Шојићем у "Белој лађи" и даље се препричавају.

Иако миљеник женског дела публике, Александар Дунић је у приватном животу остао веран једној жени, новинарки и књижевници Драгани Литричин Дунић, са којом је добио сина.

Фото: Јутјуб принтскрин/Универзитет Едуцонс Тутин

 

- Дете је центар нашег света. Трудимо се да га васпитамо тако да постане добар човек. Учимо га племенитости, хуманости, храбрости, али и да живи по овим већ помало заборављеним врлинама у данашње време. Не верујем у лажне вредности новог доба, као ни у брз, лак и незаслужен успех. Верујем само у највише људске вредности које ће, ипак, победити у сваком времену. Истина је увек јача од лажи, доброта од зла, светлост од таме, љубав од мржње, правда од неправде, а време као најбољи судија показаће да је бољи свет могућ једино ако постанемо бољи људи. А то значи и да, упркос тренутној суморној стварности, васпитавамо децу да верују у идеале - рекла је она једном приликом за "Стори".

Евидентно је да се није много променио, те би га, верујемо, многи фанови поменутих серија препознали.

Блиц