За наше "орлове" завршено је Европско првенство 25.јуна, када нису успели да победе репрезентацију Данске и изборе се за пласман у даљу фазу такмичења.

Фото: Профимедиа

 

 

Подршка нашој репрезнетацији била је певачица Цеца Ражановић која је са ћерком Анастасијом бодрила Немању Гудеља, али и остале фудбалере.

Цеца се током бораква у Немачкој присетила времена када је водила фудбалски клуб "Обилић" те је саветовала селектора Србије Драгана Стојковића Пиксија о тактици.

Фото: АТА имагес/А. Ахел

 

 

- Имам и неког пређашњег искуства, разумем се у фудбал, водила сам и фудбалски клуб. Те ствари се никад не забораве, фудбал је највећа зараза која постоји. Док сам водила клуб запоставила сам и своју каријеру, јер то је страст. Против Словеније нисмо играли против Енглеза. Плашила сам се да не изгубимо. Мислим да ћемо против Данаца да се консолидујемо, да ће прорадити српски инат, Много њих приватно познајем, знам колико им је ово битно. Сматрам да ће дати све од себе. Некад је и божија воља у питању - рекла је Цеца за "Блиц" пре него што је Србија одиграла последњу утакмицу против Данске.

Фото: Профимедиа/ИМАГО

 

 

- Свесни смо да у пару не могу да играју Митровић и Влаховић, на велику жалост, два сјајна играча, мислим да ми имамо проблем са везним редом. Имамо одбрану која је изгинула свих ових утакмица, проблем је везни ред. Мој му је савет да се мало позабави везним редом и у зависности од екипе до екипе. Са неком екипом морате играти на контру, са другом офанзивно. Кад је офанзивно стављаш офанзивце, кад је нека је нека опаснија екипа, мораш мало да се затвориш, да чекаш из контре да даш гол. Али ја нисам тренер, ја сам певачица и врло успешно радим тај свој посао, али ми смо Срби и сви волимо да будемо тренери - причала је Цеца, али Пикси и екипа ипак нису ништа успели да ураде у Немачкој.

БОНУС ВИДЕО: