Za naše "orlove" završeno je Evropsko prvenstvo 25.juna, kada nisu uspeli da pobede reprezentaciju Danske i izbore se za plasman u dalju fazu takmičenja.

Foto: Profimedia

 

 

Podrška našoj repreznetaciji bila je pevačica Ceca Ražanović koja je sa ćerkom Anastasijom bodrila Nemanju Gudelja, ali i ostale fudbalere.

Ceca se tokom borakva u Nemačkoj prisetila vremena kada je vodila fudbalski klub "Obilić" te je savetovala selektora Srbije Dragana Stojkovića Piksija o taktici.

Foto: ATA images/A. Ahel

 

 

- Imam i nekog pređašnjeg iskustva, razumem se u fudbal, vodila sam i fudbalski klub. Te stvari se nikad ne zaborave, fudbal je najveća zaraza koja postoji. Dok sam vodila klub zapostavila sam i svoju karijeru, jer to je strast. Protiv Slovenije nismo igrali protiv Engleza. Plašila sam se da ne izgubimo. Mislim da ćemo protiv Danaca da se konsolidujemo, da će proraditi srpski inat, Mnogo njih privatno poznajem, znam koliko im je ovo bitno. Smatram da će dati sve od sebe. Nekad je i božija volja u pitanju - rekla je Ceca za "Blic" pre nego što je Srbija odigrala poslednju utakmicu protiv Danske.

Foto: Profimedia/IMAGO

 

 

- Svesni smo da u paru ne mogu da igraju Mitrović i Vlahović, na veliku žalost, dva sjajna igrača, mislim da mi imamo problem sa veznim redom. Imamo odbranu koja je izginula svih ovih utakmica, problem je vezni red. Moj mu je savet da se malo pozabavi veznim redom i u zavisnosti od ekipe do ekipe. Sa nekom ekipom morate igrati na kontru, sa drugom ofanzivno. Kad je ofanzivno stavljaš ofanzivce, kad je neka je neka opasnija ekipa, moraš malo da se zatvoriš, da čekaš iz kontre da daš gol. Ali ja nisam trener, ja sam pevačica i vrlo uspešno radim taj svoj posao, ali mi smo Srbi i svi volimo da budemo treneri - pričala je Ceca, ali Piksi i ekipa ipak nisu ništa uspeli da urade u Nemačkoj.

BONUS VIDEO: