Холивудска глумица Сара Џесика Паркер стекла је светску славу улогом Кери Бредшо у серији "Секс и град", а потом су уследила два филма, као и наставак ове серије, назван "И тек тако".

Сара Џесика Паркер омиљена је због својих сјајних одевних комбинација, често је у центру пажње њен однос с колегиницама из серије, а већ годинама је у браку с колегом Метјуом Бродериком, с којим има троје деце, две ћерке и сина.

Фото: Профимедиа

 

 

Метју није на гласу због трачева да вара Сару Џесику већ годинама, док она упорно понавља да га лудо воли и да њихов брак опстаје упркос свему.

Ипак, Холивуд није најнаклоњенији Метјуу. Његова популарност је већ дуго, донекле, нарушена.

2008. године се појавила вест у часопису Стар да је Метју имао аферу са 25-годишњом девојком. Метју је више пута виђен како касно увече одлази у њен стан, а чак је на једну забаву уместо жене одвео љубавницу. Ипак, брзо су се растали, а Бродерик је након тога, наводно, наставио да вара супругу са бројним женема.

Међутим, ни то није разлог због ког у Холивуду није омиљен.

Страшна трагедија коју је узазвао Метју Бродерик 

Осамдесетих је његова популарност била на врхунцу, играо је у бројним комедијама и остваривао је велике успехе.

Међутим, 1987. године десила се велика прекретница у његовом животу. Он се налазио на одмору у Ирској, када је грешком, возећи, прешао у супротну траку и изазвао страшну саобраћајну несрећу, у којој су погинуле мајка и ћерка, Ана Галагер (28) и Маргарет Доерти (63).

Након удеса, Бродерик је полицији рекао да се несреће — не сећа. Тврдио је, између осталог, да пати од делимичне амнезије, а онда је признао кривицу и био је главни кривац за несрећу.

 

 

— Једино се сећам да сам се пробудио у болници. У нози сам имао чудан осећај — испричао је он.

Не само да да није осуђен на затворску казну, он је платио казну од свега 175 долара.

Након несреће, публика и холливудски свет нису били толико благонаклони према Бродерику, највише због чињенице да се његово одговарање за злочин свело на плаћање смешне цифре, која вероватно не представља ништа за њега и његову супругу.

(Глоссу)

БОНУС ВИДЕО: