Композитор и певач се осећао инспирисано, што је и поменуо на Инстаграму.

Фото: АТА имагес/Р. Р.

 

 

- Направих Новаково коло данас, инспирисан последњим дешавањима. Ко пева, зло не мисли - написао је Јоксимовић уз емотикон молитве, па је јасно коме је упућена та порука.

 

Подсетимо, Новак Ђоковић је синоћ победио Холгера Рунеа у осмини финала Вимблдона, али навијачи Рунеа су се понашали неспортски па су добацивали Новаку што је , очекивано разбеснело нашег аса.

Новак је прокоментарисао то неспортско понашање у свом говору са Централног терена Вимблдона.

Фото: Профимедиа/ИМАГО / АТА имагес/Р. Р.

 

- Веома сам задовљан. Мислим да је он био далеко од свог најбољег издања. Изгубио је првих 12 поена, потом је морао да утроши времена да би се "вратио" у меч. Што се мене тиче, мислим да сам урадио све што је требало на прави начин. Имао сам брејк лопту с којом сам се сусрео на крају другог сета, али, веома је ово било солидно издање и задовољан сам што сам ово завршио после три сета - рекао је Ноле.

Потом је упитан о "односу са публиком", која је врло безобразно викала ("Р)уууу" у завршници другог сета, и током трећег, наводно бодрећи тако Рунеа, а заправо ометајући Новака. Одговорио је опонашајући звук који су производили ти навијачи:

- Свим онима који су имали поштовање и који су остали вечерас, имам од свег срца само велико поштовање. А за све оне који су изабрали да не поштују играче, у овом случају мене, желим вам "гоооод нигхт" (на енглеском "лакуууу ноћ"). "Гоооооод нигхт! Гооод нигхт!", веома вам желим лакуууу ноћ!, што је наишло на одобравање многих у Србији.

Телеграф