Kompozitor i pevač se osećao inspirisano, što je i pomenuo na Instagramu.

Foto: ATA images/R. R.

 

 

- Napravih Novakovo kolo danas, inspirisan poslednjim dešavanjima. Ko peva, zlo ne misli - napisao je Joksimović uz emotikon molitve, pa je jasno kome je upućena ta poruka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zeljko Joksimovic (@zzeljko)

Podsetimo, Novak Đoković je sinoć pobedio Holgera Runea u osmini finala Vimbldona, ali navijači Runea su se ponašali nesportski pa su dobacivali Novaku što je , očekivano razbesnelo našeg asa.

Novak je prokomentarisao to nesportsko ponašanje u svom govoru sa Centralnog terena Vimbldona.

Foto: Profimedia/IMAGO / ATA images/R. R.

 

- Veoma sam zadovljan. Mislim da je on bio daleko od svog najboljeg izdanja. Izgubio je prvih 12 poena, potom je morao da utroši vremena da bi se "vratio" u meč. Što se mene tiče, mislim da sam uradio sve što je trebalo na pravi način. Imao sam brejk loptu s kojom sam se susreo na kraju drugog seta, ali, veoma je ovo bilo solidno izdanje i zadovoljan sam što sam ovo završio posle tri seta - rekao je Nole.

Potom je upitan o "odnosu sa publikom", koja je vrlo bezobrazno vikala ("R)uuuu" u završnici drugog seta, i tokom trećeg, navodno bodreći tako Runea, a zapravo ometajući Novaka. Odgovorio je oponašajući zvuk koji su proizvodili ti navijači:

- Svim onima koji su imali poštovanje i koji su ostali večeras, imam od sveg srca samo veliko poštovanje. A za sve one koji su izabrali da ne poštuju igrače, u ovom slučaju mene, želim vam "gooood night" (na engleskom "lakuuuu noć"). "Gooooood night! Goood night!", veoma vam želim lakuuuu noć!, što je naišlo na odobravanje mnogih u Srbiji.

Telegraf