Анђела Адактар је Адаму припремила изненађење, а када је видео тест, био је срећан. Он је видео запис поделио на Инстаграму и упутио супрузи емотивне речи: 

- Тренутно ми се у животу дешавају ствари као за неки Оскаром награђивани филм…Има ту свега, али ваљда сам добар човек па на крају све ово имам. Сигурно неко жели да види и моју рањиву, емотивну страну, изволите јединствена прилика… Ипак делимо све (снимамо 2 сезону спремите се). Друге приче вам причам ускоро, а ова је дошла тако непланирано…

- Хвала ти анђеле, од када сам те угледао видело се да са тобом није све као и са другима, искрено била си луда, а то код мене само ради. 4 дете за 4 године не може то свако волим те. Знам, ти мене више... - написао је Адам.

Адам је недавно дао своје мишљење о рађању и проширењу породице. 

- Да, да, наравно! Имаћемо још деце, само их неће Анђела рађати. Она је са рађањем деце завршила, то је крај. Много је сад згодна да би то тело неко упропастио. Када будемо имали услова за сурогат мајку то ћемо и да урадимо, у некој другој земљи. То је била њена идеја, ја само подржавам. 

 

БОНУС ВИДЕО: