Певачица тренутно борави у једном хотелу, а сасвим случајно је чула две собарице како разговарају о њој: 

- Данас улазим у собу и на ходнику се пали усисивач и собарице причају гласно да чују једна друга, а не знају да сам ја ушла у собу. И крећу овако: "Јеси видела Секу Алексић? Како је лепа и згодна. Свака јој част, ал јој је соба уредна, како је педантна", а ова друга каже: "Шта лепа и згодна? Ми смо лепше и згодније од ње. Сва је изоперисана" - почела  је да препричава ситуацију Алексићева и наставља: 

- Мислим се госпођо, да сам изоперисана знаш каква бих мачка била... А не читав живот гладна и дебела. После пар секунди, ја се спремила и излазим из собе и кажем: "Добар дан, како сте", а њих две само: "Добар дан" - завршила је певачица кроз смех.

 

Подсећања ради, Секи је засметало то што је неки људи исмевају породице које носе храну на море и леже на пешкирима:  

-Људи, да ли је могуће да читам коментаре у којима се неки људи смеју онима који су отишли на море и понели своју храну, немају лежаљке па леже на пешкирима, а отишли су са децом. Да ли је могуће да је то неком предмет спрдње? Нико није помислио да неке породице не могу себи да приуште хотеле са пет или петнаест звездица и да неке породице једва крпе крај са крајем, а желе да приуште својој деци море јер желе да виде море. На пример ја као дете нисам видела море. Тек са двадесет и нешто година сам први пут видела море кад сам себи сама приуштила да одем на море и зарадила новац.

-Како вас није срамота да се спрдате са људима који су отишли на море, седе на пешкиру, седе на песку и сами себи спремају храну. Срам вас било“. Да ли носте свој пешкир или не, да ли имате своју храну или је наручујете, на крају дана важно је да сте отишли на одмор – где год он био и како год га ви организовали.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО: