Брачни пар у браку је више од 50 година, а видео снимак на ком њих двоје расправљају о томе да ли он биолошки отац њихове деце, обишао је све друштвене мреже и изазвао бројне реакције.

Наиме, видео је настао у судници где се налазе јер је човек у позним годинама тужио своју супругу тврдећи да ниједно од њихово троје деце није његово.

- Желим да урадим ДНК тест да бих доказао да ниједно од деце, за које прилажем фотографију, није моје. Питате ме зашто? Па зато што сам ја веома згодан момак, а ниједно дете не личи на мене. Та деца су заиста ружна и изгледају као да их је неко "покупио" са улице. Сигуран сам да им нисам отац - изјаснио се човек на запрепашћење свих у судници, јер су и он и његова жена већ зашли у 9. деценију.

- Немојте мислити да немам разлога за сумњу. Врло добро се сећам да, једног дана кад сам долазио кући, видео сам мушкарца који истрчава из нашег дворишта, улеће у мени непознат ауто и даје гас. Веоватно је изашао на задња врата мислећи да га нећу видети - објаснио је декица док му се порота смеја.

Чекајући ДНК резултате, његова супруга се изјаснила и рекла да је непознати мушкарац ког је видео заправо мајстор који је дошао да поправи машину за веш, нагласивши да му је то већ објаснила милион пута.

 

 

Међутим, убрзо потом, стигао је ДНК тест, а оно што је уследило нико није очекивао ни у најлуђем сну.

Резултати су шокирали не само пороту, већ и саму судиницу, јер су показали да ниједно од њихове троје деце није његово. У том тренутку, сви су занемели а срећни декица стискао је песнице у знак победе док је његова жена шакама прекрила лице и кренула да јеца.

Фото: Shutterstock

 

- Немогуће! Читају нека туђа документа. Мора да су помешали папире. Душо, волим те, молим те, немој да ме оставиш - очајно му се обратила супруга.

Видео је на Инстаграму сакупио преко 60.000 лајкова, а пратиоци нису остали дужни ни у коментарима.

- Исусе Боже, молим вас, нека ми неко каже да је ово лаж - написао је један од пратилаца.

- Најбоља ми је госпођа судија која је у току суђења прешла са женине стране на страну њеног мужа - додао је други.

- Истина има различите путеве, неки чак воде до суднице - закључио је трећи.

БОНУС ВИДЕО:

(Курир)