Bračni par u braku je više od 50 godina, a video snimak na kom njih dvoje raspravljaju o tome da li on biološki otac njihove dece, obišao je sve društvene mreže i izazvao brojne reakcije.

Naime, video je nastao u sudnici gde se nalaze jer je čovek u poznim godinama tužio svoju suprugu tvrdeći da nijedno od njihovo troje dece nije njegovo.

- Želim da uradim DNK test da bih dokazao da nijedno od dece, za koje prilažem fotografiju, nije moje. Pitate me zašto? Pa zato što sam ja veoma zgodan momak, a nijedno dete ne liči na mene. Ta deca su zaista ružna i izgledaju kao da ih je neko "pokupio" sa ulice. Siguran sam da im nisam otac - izjasnio se čovek na zaprepašćenje svih u sudnici, jer su i on i njegova žena već zašli u 9. deceniju.

- Nemojte misliti da nemam razloga za sumnju. Vrlo dobro se sećam da, jednog dana kad sam dolazio kući, video sam muškarca koji istrčava iz našeg dvorišta, uleće u meni nepoznat auto i daje gas. Veovatno je izašao na zadnja vrata misleći da ga neću videti - objasnio je dekica dok mu se porota smeja.

Čekajući DNK rezultate, njegova supruga se izjasnila i rekla da je nepoznati muškarac kog je video zapravo majstor koji je došao da popravi mašinu za veš, naglasivši da mu je to već objasnila milion puta.

Međutim, ubrzo potom, stigao je DNK test, a ono što je usledilo niko nije očekivao ni u najluđem snu.

Rezultati su šokirali ne samo porotu, već i samu sudinicu, jer su pokazali da nijedno od njihove troje dece nije njegovo. U tom trenutku, svi su zanemeli a srećni dekica stiskao je pesnice u znak pobede dok je njegova žena šakama prekrila lice i krenula da jeca.

Foto: Shutterstock

 

- Nemoguće! Čitaju neka tuđa dokumenta. Mora da su pomešali papire. Dušo, volim te, molim te, nemoj da me ostaviš - očajno mu se obratila supruga.

Video je na Instagramu sakupio preko 60.000 lajkova, a pratioci nisu ostali dužni ni u komentarima.

- Isuse Bože, molim vas, neka mi neko kaže da je ovo laž - napisao je jedan od pratilaca.

- Najbolja mi je gospođa sudija koja je u toku suđenja prešla sa ženine strane na stranu njenog muža - dodao je drugi.

- Istina ima različite puteve, neki čak vode do sudnice - zaključio je treći.

BONUS VIDEO:

(Kurir)