Azra i Ajša Mian (23) su mlade američke glumice, jutjuberke i influenserke, pakistansko-albanskog porekla, koje su poznate na raznim platformama društvenih mreža, kao i na striming platformi "Netfliks".

Popularnost su stekle zahvaljujući svojim vlogovima i izazovima na "MianTwins" i "Squared" "Jutjub" kanalima.

Punih usana, istaknutih jagodica, negovane dugačke kose, bronzanog tena i izvajanog tela, ove lepotice plene na svim svojim fotografijama i u svakom videu u kojem prikazuju kako plešu ili lipsinkuju popularne pesme. To je ono što ih je i proslavilo.

Azra se oglasila na svom "Instagramu", rekavši da se trenutno obe nalaze u Crnoj Gori i da im je hitno potrebna preporuka za dobar salon gde bi mogle da urade svež manikir.

Pohvalila se novim setom "milki" noktiju, a već na sledećem storiju pohvalila se i kako je probala burek, rekavši da je to "sve što joj je trebalo u životu sada".

Azra i Ajša su svoju karijeru jutjuberki počele sa 13 godina, a njihov kanal je pun video-zapisa na temu "Get Ready With Me", pitanja i odgovora i gomile vlogova o putovanjima, tako da je jasno kako su devojke prikupile solidnih 375 hiljada pretplatnika na platformi u početku, da bi ta brojka porasla na milion.

Azra je i blizu milion pratilaca na "Instagramu", dok je Ajša prešla tu brojku.

Odrekle se studija da bi bile popularne na mrežama

Sestre su rođene NJujorčanke, ali žive u Los Anđelesu. Nakon što su završile srednju školu, bliznakinje Mian su pohađale Modni institut, ali su na ga na kraju napustile nakon prve godine da bi nastavili karijeru na društvenim mrežama. Dok su još uvek bile učenice, Azra i Ajša su se proslavile postavljajući brojne vlogove u kojima su pokazivale svoju odeću, kako je to ići u modnu školu na Menhetnu, pohađati časove i kako izgleda ustajati u pet ujutru.

Azra i Ajša su pola Albanke i pola Pakistanke i često govore o važnosti svoje kulture na svojim različitim platformama. Iako su se devojke pre nekog vremena iselile iz porodične kuće, njihova vera ostaje važan faktor u njihovom životu. U svom podkastu, bliznakinje su pričale o proslavi Ramazana u odrastanju, svom iskustvu posta i kako nastavljaju svoje praznične tradicije dok žive daleko od porodice.

Slično tome, Azra i Ajša su otvoreno govorile i o tome kako je bilo njihovim roditeljima kada su napustile školu, preselile se u Los Anđeles i odlučile da se bave društvenim mrežama umesto da steknu diplome.

- Za moje roditelje je bilo jasno - ne seliš se dok se ne udaš - rekla je Azra. Ajša je dodala: "Nekako su se pomirili sa time vremenom, na čemu sam veoma zahvalna jer ponekad postoje porodice u kojima su roditelji možda, znate, malo zatvoreniji ili tradicionalni gde ne žele da budu otvoreni".

Azra i Ajša su pre letovanja u Ulcinju bile na Amalfi obali, na jugu Francuske, Ibici i u Dubaiju.

BONUS VIDEO:

(Ona.rs)