Када  је имала само 17 година, док је похађала гимназију, Ана је остала у другом стању. Нажалост, морала је да уради нешто због чега би душа заболела сваку мајку.  

- У 17-ој години имала сам здраву и зрелу одлуку да родим дете, шта год да се деси на овом свету. Била сам малолетна, односи у породици, селу, околини нису били сјајни. Да би се стање средило и смирило, дала сам Игора у дом у Звечанској улици - причала је својевремено Бекута и подсетила се тог веома болног животног периода.

- После страшних унутрашњих ломова, сместили смо Игора у дом. Велики комад мог срца тада је откинут и та рана никад неће зацелити. Сматрали су ме глупачом зато што "то" нисам на време убила. Или сакрила и оставила у некој удаљеној болници. Сваког викенда путовала сам да загрлим Игора, који би ми се смешио у кревецу, непогрешиво ме препознајући. До следеће суботе у животу су ме држали његов пудерасти мирис у ноздрвама и отисак његових мајушних усана на врату. Агонија је трајала неколико месеци, а онда је глас срца и разума ту птичицу вратио у крило - рекла је певачица.

 

Анин син је у дому провео осам месеци, а она заједно са родитељима су били на стубу срама Прибојској Бањи.

- Кад сада причам о томе, као да причам о неком другом, та осећања су негде потиснута - прецизирала је Ана чије је право име Нада Полић, због чега њен син Игор носи то презиме.

Када су Ани родитељи допустили да доведе сина кућу, она је тог тренутка постала најсрећнија жена на свету. Дданас је у одличним односима са сином Игором, а он јој је подарио дивне унуке, Бранка и Соњу који се не раздвајају од баке. Подсећања ради, певачица је била више од месец дана одсутна у "Звездама Гранда" у којима је члан жирија. Вратила се и делује доста мршавије. 

(Ало)

БОНУС ВИДЕО: