Kada  je imala samo 17 godina, dok je pohađala gimnaziju, Ana je ostala u drugom stanju. Nažalost, morala je da uradi nešto zbog čega bi duša zabolela svaku majku.  

- U 17-oj godini imala sam zdravu i zrelu odluku da rodim dete, šta god da se desi na ovom svetu. Bila sam maloletna, odnosi u porodici, selu, okolini nisu bili sjajni. Da bi se stanje sredilo i smirilo, dala sam Igora u dom u Zvečanskoj ulici - pričala je svojevremeno Bekuta i podsetila se tog veoma bolnog životnog perioda.

- Posle strašnih unutrašnjih lomova, smestili smo Igora u dom. Veliki komad mog srca tada je otkinut i ta rana nikad neće zaceliti. Smatrali su me glupačom zato što "to" nisam na vreme ubila. Ili sakrila i ostavila u nekoj udaljenoj bolnici. Svakog vikenda putovala sam da zagrlim Igora, koji bi mi se smešio u krevecu, nepogrešivo me prepoznajući. Do sledeće subote u životu su me držali njegov puderasti miris u nozdrvama i otisak njegovih majušnih usana na vratu. Agonija je trajala nekoliko meseci, a onda je glas srca i razuma tu ptičicu vratio u krilo - rekla je pevačica.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

Anin sin je u domu proveo osam meseci, a ona zajedno sa roditeljima su bili na stubu srama Pribojskoj Banji.

- Kad sada pričam o tome, kao da pričam o nekom drugom, ta osećanja su negde potisnuta - precizirala je Ana čije je pravo ime Nada Polić, zbog čega njen sin Igor nosi to prezime.

Kada su Ani roditelji dopustili da dovede sina kuću, ona je tog trenutka postala najsrećnija žena na svetu. Ddanas je u odličnim odnosima sa sinom Igorom, a on joj je podario divne unuke, Branka i Sonju koji se ne razdvajaju od bake. Podsećanja radi, pevačica je bila više od mesec dana odsutna u "Zvezdama Granda" u kojima je član žirija. Vratila se i deluje dosta mršavije. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Bekuta (@anabekuta1)

(Alo)

BONUS VIDEO: