Јована прати око 500.000 људи, а врло ретко говори о својој породици. Сада је пратиоце изненадила исповест о породици, каријери, супрузи Ирени и деци, али и родитељима.

Са оцем је био у одличним односима, сматра га најбољим пријатељем. 

Јоџир је истакао да је његов отац Рајко био велики шмекер деведесетих година, као и да је управо због тога и био у тајној вези са једном од најлепших жена са јавне сцене, ни мање ни више него са Ксенијом Пајчин: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovan Radulovic (@jodziir)

- Убиће ме мајка када буде гледала ову емисију. Мајко, извини, али јесте тако било. Не могу да тврдим шта се све тачно ту догађало, само могу да причам оно што су мени током година причали људи. Колико сам ја упућен, њихов однос је почео када је Ксенија Пајчин дошла у Херцег Нови, због музичког такмичења „Сунчане скале“. То је период када је група „Луна“ наступала са песмом „Девет и по недеља“. Тада је мој тата био у жирију. Пре тога се чуо са мојом мајком и рекао јој да не зна да ли ће се враћати кући или не јер има посла. Ту је била Ксенија поред њега, а он је због ње закупио Титову вилу - рекао је инфлуенсер и детаљно описао детаље наводне афере.

- Мој отац је тада возио "мерцедес", С класу, и сломио је антену од тог аута, па је ту антену тада понео са собом. Током тог догађаја је рекао сниматељима да не снимају део где њих двоје седе и да ни случајно не пролазе камерама поред њега како га случајно мајка не би видела да је са Ксенијом. Мајка, сестра и ја смо били код куће и гледали телевизијски пренос. Краниста се нешто занео и прошао оним краном, а господин Рајко седи са Ксенијом, а Ксенија му наслонила главу на раме. Он оном антеном чука онога и виче му да групи "Луна" да дванаест поена. Био сам мали, па сам почео да вичем: "Мајко, ено тате!". Нисам га видео два, три месеца. Тада сам је чуо како псује. Говорила је: "Је*ала сам ти мајку сада" - испричао је Радуловић у емисији "Претрес" на телевизији Хајп.

Фото: Јутјуб принтскрин/S Production/АТА имагес

 

 

БОНУС ВИДЕО: