Чланови породице Роберта Логана изузетно су потресени, те је вест о смрти глумца објављена тек данас иако је преминуо још 6. маја. Информација о смрти славног Логана појавила се у страним медијима.

- Он је био оличење агапеа, буквално платонског идеала супружника или познате љубави - рекла је глумчева породица за магазин Пеопле и додала да су "били толико срећни јер су имали прилику да га упознају и живе са њим".

 

 

Роберт Логан је стекао светску славу улогом у АБЦ детективској серији "77 Сунсет Стрип", коју је играо две сезоне у периоду од 1961. до 1963. године.

Логан је такође најпознатији по улози Скипа Робинсона у породичној авантуристичкој драми из 1975. године "Тхе Адвентурес оф тхе Wилдернесс Фамилy".

Роберт Логан је рођен у округу Бруклин у Њујорку, као најстарије од седморо деце. Као младић је био веома активан у спорту и активно је играо бејзбол, те је у средњошколским данима добио стипендију на Универзитету Аризона у Тусону. Тамо га је приметио агент за таленте Ворнер Брос.

Логан је имао двоје деце из два брака. Глумио је у многобројним породичним филмовима као што је серијал филмова "Wилдернесс Фамилy".

БОНУС ВИДЕО: