Марија Мудреша, наша популарна инфлуенсерка, оптужила је свог бившег партнера Матију Радошевића, познатог фитнес тренера и модела, да ју је претукао док је била трудна.  Њену изјаву о моделу, који је био у неколико спотова познатих певачица, преносимо у целости.

 

- Драге девојке, нисам се никад јавно оглашавала везано за овог човека, односно мог бившег партнера, иначе познатог манекена, који је био у многим спотовима са познатим певачицама, и фитнес тренера, који је из Београда - започела је Марија, па наставила:

- Пре мене је био са две девојке, које игром случаја познајем и које су биле стално у подливима од његових батина. на друштвеним мрежама се представља као господин, а уствари је највећа психопата, коју не можете ни да замислите. Рођена мајка га је слала на психијатрију да се лечи од агресије и дроге (а фитнес тренер).

- Што се мене тиче, претукао ме је трудну и изгубила сам бебу и део себе. Од тад, никад више нисам и нећу бити иста, дуго сам била у болници и лековима, али сад сам напокон добро, иако ме изједа потреба да му начиним зло.

- Будите паметне. Волите себе више од било кога на овом свету - поручила је Марија.

Фото: Фацебоок/Да ли имамо истог дечка

 

Матија је за медије изнео своју страну приче.

Одлучио је да поднесе тужбу против бивше.

 

 

- Девојка ће бити тужена. Покреће се поступак. Глупост обична од стране женске особе, али добро. Смешно ми је. Вероватно јер ми расте профил и радим посао јако. Очигледно сујета нека постоји - започео је Матија, па наставио:

- Са девојком немам додира, нити сам у вези јако дуго. Блокирана ми је. На лековима, психички оболела и то је то. Класично бих назвао то мржња према другом. Али, не брините, имам правника у породици и тужићу је. Сазнао сам и ја сад све - закључио је Радошевић за Републику.

Република